Min historie

Min historie:

BC Horse ejes og drives af exam. berider Bruno Christian Nielsen, f. 1976.

 

Efter at have aftjent min værnepligt i garderhusarregimentet tog jeg min uddannelse som examineret berider i 2006 ved Jimmi Sørensen og Ove Bisgaard. Her har jeg uddannet heste til S spring og dressur.

 

Desuden er jeg fremmedrytter for Dansk Varmblod, dommer for Landskontoret for hest og Dansk Oldenborgforbund.

 

BC Horse tilbyder alt indenfor tilridning såvel som videreuddannelse af heste, klargøring af hingste, hopper og føl til kåringer og championater, undervisning og kurser i dressur og springning, og heste tages i kommission.

 

Målet er at uddanne harmoniske, tillidsfulde og holdbare heste med grundridningen i top.

 

Hestens velfærd og trivsel er i fokus, og der lægges vægt på at, at hesten uddannes med udgangspunkt i uddannelsesniveau og kapacitet.


Jeg står selv for mange af de daglige gøremål i stalden, bla. står jeg selv for at opsadle og soignere hestene, samt at det kun er mig som rider, personligt synes jeg at mit forhold til den enkle hest bliver mere personligt og det kommer mig virkelig til gode når jeg skal sælge hesten, fordi jeg kender den i alle henseender.


BC-Horse v/ eksamineret berider Bruno Christian Nielsen - CVR 34039658 - Nordre Strandvej 17 - 6731 Tjæreborg - Tlf: 20838200 - Email: info@bc-horse.dk