Salgsheste
Salgshest

Vallak på 8 år, måler 173, sælges for kunde, en stor flot og rar hest, på La-niveau, han kræver en dygtig rytter.

Salgshest

pony til både spring og dressur, 5 år og lige tilredet, det er en rigtig  flink pony, måler ca. 140. en pony til en fornuftig pris, 


Salgshest

Dressur vallak efter Fürstenball/Weltjunge 

født 2016, måler 174 cm. En stor flot hest, udvikler sig positivt under rytter, startklar i la-klasser. 


Vi har altid op til flere salgsheste i stalden, både fra de unge og til de mere uddannet, de fleste af vores salgsheste, kommer typisk fra avlere rundt om i landet, som sætter deres heste ind til os, for at få dem gjort salgsklar.


Hos os er en hest ikke bare en maskine, derfor tager vi også hånd om hver enkelt hest behov, nogle har behov for meget foldtid, andre har ikke, måske en hest har brug for kiropraktik eller noget helt andet, vi tager hånd om det.


Vi bestræber os på, at hver enkel hest som vi har til salg, skal have en så god oplevelse som muligt hos os, derfor vil en kunde typisk opleve at hestene er imødekommende, trygge og vant til at blive håndteret.


Vi sælger kun heste som vi selv kan stå inde for og har afprøvet, dvs. opføre hesten sig ordentligt i sin boks, kan den stå bundet på staldgangen, hvordan er den at trække med, kan den gå på fold, kan hesten læsses i en trailer og selvfølgelig hvordan er den at ride. vi bruger mange timer i stalden hver dag, så vi får hurtigt et stort kendskab til hestene. 


Når du som kunde kommer og ser på hest, vil du opleve at hesten først bliver sadlet op når du er ankommet, det er vigtigt for os, at du som kunde får et indtryk af hesten fra start af, og selv ser og gennemgår hesten på staldgangen, samt ser hesten blive sadlet op, det er også mens vi sadler op, at vi snakker om hesten og hvilke oplevelser vi har med den.


Vi skal selvfølgelig også prøveride hesten, og her vil vi typisk "starte" hesten op, så du som kunde, kan danne dig et indtryk af hesten under ridning, for derefter selv at prøveride, det er muligt at komme flere gange til prøveridning.


Vi anbefaler altid dyrlæge på en hest før salg, vi har for det meste en røntgenstatus på hesten, og det er muligt at få røntgenbilleder sent til egen dyrlæge, det er altid kunden/køber af hesten som skal bestille og vælge dyrlæge til handelsattest og evt. nye røntgenbilleder, vi kan være behjælpelige med at få hesten transporteret til en handelsundersøgelse, eller dyrlægen kan også komme til os.